77

Cenzor néni

Kesztyűs Kéz , 2010.09.18. 20:43

Újra gyomrozzák az ülésteremben Lendvait

És amire annyi, e blog szerzőihez hasonló parlament-junkie várt: elkezdődött az őszi ülésszak!
Mivel mással kezdhetnénk meg a szeptember hónapot, mint egy ötcsillagos Novák-Ujhelyi csörtével (ami egyébként áthajlik néha multiplayerbe is)? A téma: Az iskolai Nemzeti Összetartozás Napja bevezetéséről, a magyarországi és a külhoni magyar fiatalok közti kapcsolatok kialakításáról és erősítéséről a közoktatásban, valamint a Magyarország határain kívül élő magyarság bemutatásáról. De garantáljuk: az alábbi jegyzőkönyvi citátumokban egy huncut szó sem fog esni e témáról.

„NOVÁK ELŐD (Jobbik): Köszönöm szépen. Kedves Lendvai Ildikó Néni! Ne legyen cinikus, és mondja azt, hogy ezek komoly javaslatok...

ELNÖK: Elnézést, képviselő úr, lehet, hogy késő este van, de tartsuk meg szerintem a parlamenti megszólítás és kulturált párbeszéd (Lendvai Ildikó: Hadd mondjak erre valamit!) minden egyes előírását.
NOVÁK ELŐD (Jobbik): Abszolút úgy beszéltem. […]”

Szóval, a korábbi cenzorozás után nénizés. A közbeszólás sem semmi, de Lendvai hangját elnyeli  az MSZP-frakció üresen kongó szektora. Csak egy, csak egy MSZP-s van talpon a vidéken, a levezető elnök, bizonyos Ujhelyi István. Ő ezt nem hagyhatta a Novák-féle 1 perc 57 másodperce után annyiban és a Latorcai-féle iskolát követve tartott egy rövid exkurzust az illemről. (Itt szeretnénk jelezni, hogy a blognak nem feladata bárkin is számon kérni a spanyol etikettet, mi csak dokumentálunk.)

„ELNÖK: Az ön hozzászólása a nemzeti összetartozástól igen messzire esett ebben az elmúlt két percben, képviselő úr. Hadd engedjek meg magamnak ennyi megjegyzést. A hozzászólásában legalább három olyan motívum volt, ami nem ide illő volt, felesleges, és az a szerencséje egyébként, hogy egyik hozzászólásra sem akar senki reagálni, mert különben abból egyre élesebb vita kerekedne.

Egyébként lehet, hogy én hamarabb jártam, amikor még nem volt divat, Székelyföldön például, mint ön, de akkor ezt majd megbeszéljük máskor, csak nem szoktam vele kérkedni, sőt kirándulásokat is szerveztem oda.

Megadom a szót kétperces hozzászólásra Lenhardt Balázs képviselő úrnak, Jobbik.”

Egyszerűen csodálatos! Csak azt sajnáljuk, hogy (megfelelően kodifikált és bürokratikus oktávban szólva) nem került megfogalmazásra az a bizonyos három motívum, amit oda nem illőnek tartott Ujhelyi, igaz, ezek kiderülnek Novák hozzászólásának alaposabb áttanulmányozása után, amire ehelyütt nem vállalkoznánk. Annyit azért elmondhatunk, hogy az LMP oktatáspolitikusa, Osztolykán Ágnes szerint Novák "cigányellenes gyűlöletbeszédre" alapozta a hozzászólását, amit Novák még ugyanebben a szakaszban  igyekezett tisztázni. Inkább arra vállalkozunk, hogy azok munkáját segítsük, akik a Lendvai-fikázásról akarnak majd monográfiát írni. Itt van ugyanis Szávay István, a Magyar-Naurui Baráti Társaság elnöke  és a magyar virsli- és pumpaipar éltámogatója  ugyancsak a Jobbikból. Figyeljük csak meg, hogy Ujhelyi hogyan fúj visszavonulót saját magának!

„SZÁVAY ISTVÁN (Jobbik): Köszönöm szépen. Tisztelt Ház! Tisztelt... Nem tudom, cenzor asszonynak szabad hívni, ha néninek nem is?

ELNÖK: Úgy hívja, ahogy gondolja, semmi probléma, csak...

SZÁVAY ISTVÁN (Jobbik): Köszönöm szépen. Akkor a tisztelt Lendvai cenzor asszonyhoz annyit szeretnék hozzátenni, a 18-as módosításához: kedves képviselő asszony, egy nemzeti ügyhöz, egy nemzeti szempontból fontos ügyhöz ön egész kivételesen egy olyan módosítást tett, aminek értelme is van. A 18-as pontról beszélek. Én komolyan nem értem önt, hogy akkor miért kellett itt mégis megszólalnia, és a képviselőtársainak a teljesen értelmetlen és ezt a javaslatot kicikiző, kifigurázó javaslatát a védelmébe venni. […]”

Újabb cenzorozás. Juhéj. Ezért érdemes volt felcsatlakozni hétfőn este a netre. Hiába, a Jobbik a stand up comedy és a történelmi igazságosztás különös hibridjeként kezeli a részletes vita műfaját.

Címkék: novák lendvai szávay ujhelyi osztolykán

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thaz.blog.hu/api/trackback/id/tr552306129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egy maréknyi dollár 2010.09.19. 09:58:37

Ezzel meg hasonlókkal múlatják az időt; legalább tudjuk.
Bunyózhatnának is néha, mint a távolkeleti parlamentekben szokás.

John Preston · http://johnpreston.blog.hu 2010.09.19. 10:24:11

Jó kis vasárnap reggeli Jobbik gyalázás.
Ezzel valahogy mindig index főoldalra lehet kerülni...

Anti Anyag (törölt) 2010.09.19. 10:25:24

Lendvai helyében idejében leléptem volna, mint jópáran az akkori világból.

A magyarok egyik fele Lendvaiékat afféle nácinak tartja, ugyan mit várt Lendvai. Tekintsék demokrata politikusnak őt, aki elvtársaival együtt 30 éve nem hogy szabad választást, de még azt nem tudta elfogadni, hogy a hozzátartozók meglátogassák azt a rendszeresen és tudatosan széttaposott mezőt, ahová az 56-os áldozatokat temették.

Azt kapja, ami jár neki és még azt sem mondhatja, hogy az ő akkori módszereivel intézik el.

mook 2010.09.19. 10:25:48

Szávay "faszpumpa" István :-)

Cuppanj a végére! (törölt) 2010.09.19. 10:26:37

@John Preston: Már akinek gyalázás. Szerintem dicséret!

Dr Kangörény 2010.09.19. 10:26:58

Semmi extra dolog nem történt, csak annyi, hogy a jobbik csatlakozott a parlamenti pártokhoz és érdemi munka helyett ők és érdemi munka helyett önmagukat szórakoztatják.

Az, hogy ezt ilyen primitív óvodai szinten teszik, csak őket minősíti.

Novák elődöt meg dugja seggbe a zagyvagyörgy nevű csököttagyú.

John Preston · http://johnpreston.blog.hu 2010.09.19. 10:34:53

@Cuppanj a végére!: ha az lenne, nem lenne cím oldalon.

Persze, most sem a módosító indítványok tartalmáról van szó.
Meg arról, hogy az MSZP módosító indítványa mennyire eltért az eredeti törvény javaslattól, hanem hogy szegénynek nem igazán nevezhető sipítozós bányarémet le merték Ildikó nénizni.
Szörnyűséges.

kvadrillio 2010.09.19. 10:36:44

hmmm...és Novák Előd, a neveletlen kisfiú, köztársasági elnökünkhöz Schmitt Pál bácsihoz hogy áll ? !
És vajon emlékszik-e még rá, hogy az óvodában mi volt a jele ??? :O)

Cuppanj a végére! (törölt) 2010.09.19. 10:40:56

@John Preston: Pedig szerintem a kangörényeken kívül az értelmes embereknek lejön,hogy milyen kultúráltan küldi el a faszba a Jobbik az ócska műprolikat és liberálfosokat. A mondandót is figyeljétek,ne csak a stílust!

Krujs 2010.09.19. 10:47:12

Jobbiknak piros pont:)

áramfogyasztó 2010.09.19. 10:54:55

@Cuppanj a végére!: A stílus maga az ember- a mondandó meg minősíti az embert!
Parasztnak is van helye a Parlamentbe-csak előtte tanulja meg a módit.

Gáborom 2010.09.19. 11:00:54

Bár lendvai ildikó örüljön,hogy még él , elvtársaival együtt, jobb helyeken a főkolomposokat már elkapták volna, itt meg 20 éve az ország úgynevezett elitjéhez tartoznak , amelyikük meg már nem aktív, az kiemelt nyugdíjból éli világát.
Mert mi magyarok akkora balfaszok vagyunk, hogy ezeket nem küldtük el sehova, mint pl a csehek vagy lengyelek. Gyakorlatilag olyan ez, mintha a németek újraválasztanák négy évente a nácikat, csak míg akkor nagy propagandája volt a borzalmaknak, addig a komcsik borzalmainak nincs propagandája. Ja és hát az Index is mind a mai napig ezeket és mai szövetségeseit védi,ajnározza, akik pedig végre próbálnának változtatni, azokat minden lehetséges módon támadják, az első másodperctől kezdve. És van pofájuk demokráciára meg sajtószabadságra hivatkozni.....
Bár lehet, hogy csak kell a pénz, de a minőségből néha arra következtetek, hogy egyszerűen fogalmuk sincs, miért is szar ügy az mszp és köreik létezése a közéletben, mert nem ismerik a történelmet, nem fogják fel, mekkora egy szemétládák ezek.
A jobbik viszont egyáltalán nem használ, novák előd akkora bunkó,hogy nem fér be a parlamentbe, ezzel a stílussal csak rombol mindent ami az egykori diktátorok ellenében történne végre - és nem mellesleg a mai és jövőbeni ország érdekében. A jobbik úgy ahogy van egy szdsz 2, csak ellenkező előjellel. Ők egy másik ideológiai vonatra szálltak fel, valakik egykor létrehozták a jobbikot - mondjuk nekem akkor sem voltak szimpik az óriási, akasztófára emlékeztető keresztekkel a tereken és hisztériás szimpatizánsaival - aztán a mai jobbikosok vona gáborral az élen szépen ráültek a kész szerelvényre és begurultak a parlamentbe a hülyeség farvizén.
A jobbik ma többet árt mint az egykori hithű kommunistákból (kommunista=náci kelet-európai megfelelője, aki anarchiában majd diktatúrában érdekelt eszetlen bunkó) septében - egy délután - megalakult mszp: gyakorlatilag lecserélték a táblát és farkasból piroska lett.
Addig amíg a lakosság egy tekintélyes része akkora szellemi sötétségben él,hogy Mátyás királyról azt hiszi, egy mesefigura, addig ne is reménykedjünk.
Bár van remény, a kétharmad okot ad rá: előbb-utóbb eltűnik a süllyesztőben a jobbik is , az mszp is és az index is.....

shwarcz bácsi 2010.09.19. 11:01:19

állítólag a jobbik felszámolja a megélhetési politikusokat.
úgy tűnik nem megy az érdemi munka nekik is.
a komcsi rendszer amiben ők is szocializálódtak,ezt hozta ki belőlük.valószínűleg a suliban csak a dráma szakköre jártak.

Cuppanj a végére! (törölt) 2010.09.19. 11:02:52

@áramfogyasztó: Bizony,több helye van a parasztnak a parlamentben,mint a kufárnak.Stílustól függetlenül.

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2010.09.19. 11:08:28

Mi történt a ruhájával? Tulipán forma? Kicsit elszabták... :-/

Cuppanj a végére! (törölt) 2010.09.19. 11:14:23

@Gáborom: Fura,én a fidesz-mszp között vonom ugyanazt a párhuzamot,amit te a Jobbikkal.Csak a tömeg forog ida-oda a juhászok között.De a színfalak mögött a juhászok jó ivócimborák,eszükben sincs kinyírni egymást.Legfeljebb ha túlisszák magukat.

Player 1 2010.09.19. 11:29:24

@Cuppanj a végére!: Na ezt majd a folyosón megbeszéljük.

Tita nick 2010.09.19. 11:29:33

Az azért mégse járja, hogy a Parlamentben illetlen módon szólítsunk meg bárkit is, főleg Lendvai Ildikót.

Parlamenten kívül pedig nagyon járna neki a fenekelés. Nem fasszal.

regress 2010.09.19. 11:57:13

nem kell a jobbikot gyalázni,megteszik ezt ök maguk.az ország szégyene hogy ott vannak a parlamentbe.egy közepes kocsmából is kitennék őket,pár ppofon kiséretében.nagyon rájuk férne,csak azt nem értem miért csipi a rajongók szemét,ha hasonló stilusban beszélnek róluk??

Werwolf 2010.09.19. 12:36:15

a probléma az, hogy egy ilyen lendvai ott ronthatja a levegőt a magyar parlamentben.

ddance 2010.09.19. 12:40:27

"Az azért mégse járja, hogy a Parlamentben illetlen módon szólítsunk meg bárkit is, főleg Lendvai Ildikót."

Hahaha. Mert? Mit érdemel az, aki cenzor volt a kommunista diktatúra idején? Akinek annyi szenvedést köszönhetünk, aki pártjával tönkretette Magyarországot? És egyébként is, miért ne szólíthatnánk Cenzor asszonynak, ha egyszer az volt? Olvass utána egy picit a múltjának, légy oly kedves.

Rá Dios 2010.09.19. 12:43:41

Nem kell szeretniük, talán még tisztelniük sem Lendvai Ildikót. De könyörgök, tiszteljék meg a helyet, ahova így-úgy bekerültek és a közönséget a legelemibb jómodorral!
Nehéz ám így odafigyelni, komolyan venni őket.

Muad\\\'Dib 2010.09.19. 12:48:56

Az egész helyzet ott válik szomorúvá, hogy egyáltalán arról kell értekezni, a demokratikus parlamentünkben minek szólítunk egy diktatúrában cenzorként tevékenykedő egyént...

Lúdtalp 2010.09.19. 13:05:14

Szerintem fasza. Legközelebb hívják Botox Ildikónak.

warriorseby 2010.09.19. 13:09:10

Lendvai nyanyát védeni= NEM MENŐ

Várúr 2010.09.19. 13:43:58

Fortyogva utálom Landvai C. Ildikót és társait, de a jobbikos tahóságot ugyanúgy...

átlátó 2010.09.19. 13:45:11

"Csak az igazat, az igazat, hop, hopp, hopp" - így szólt a Nagy Ferenc, mára zsűritagelőadóművész, nekem szimpatikus volt, a nemzet csótányaként.
A fenti idézet folyamodványaként, az Ildi, - korom megengedi ezt, - cenzor is volt és néni is lett. És a háborúban és szerelemben az a szabály, nincs szabály. Én is a legjobb csaj haját huzigáltam mindig az oviban, nem tudván, hogy nem ettől fog szerelembe esni.

Húsleves 2010.09.19. 13:55:35

@Rá Dios: előbb talán a Lendvai féle tetvek tiszteljék meg a helyet azzal, hogy takarodjanak onnan. Ezzel két legyet üthetnek egy csapásra, mert akkor a jobbikosoknak nem lesz kinek ilyeneket mondani.

doxi2 (törölt) 2010.09.19. 13:56:46

A büdös paraszt, az marad büdös paraszt , ha büdös parasztok tömege beszavazta is a parlamentbe. Azután, hogy kivel bánik büdös paraszt módjára az egy másik kérdés. Sajnos az ellenségei számára sincs más eszköze, még a parlamentben sem, mint egy büdös parasztnak.

Gest anyó férje 2010.09.19. 14:17:44

Most akkor mi van? A kutya ugat, a karaván halad. Szerencsére Lendvai nélkül

2010.09.19. 14:33:29

@Rá Dios: Mit??? A parlamentet?
"autista és hiperaktiv gyerekek waldorf óvodája..."
Bödőcs

Neo07 2010.09.19. 14:37:18

Ha már a megszólításnál járunk: nekem az örökös képviselőtársamozás nem tetszik. Kicsit kommunista íze van... (az elvtárs szóra illik stílusában). Miért nem lehet már egyszer képviselő urakról és hölgyekről beszélni?! Hmm?
Valódi rendszerváltás kellene már a Parlamentben is!

Lendvai képviselő asszony meg örülhet, hogy ilyen jól jártak... (A környező országok volt elitjének sorsához képest.) A nénizést én is cikisnek érzem...

rakaz 2010.09.19. 14:38:15

Orbán apuka - párttitkár volt...
Orbán anyuka - tanári állást cserélt, párt bizottságira...
Orbán Viktor - KISZ titkár volt...
Deutsch Tamás - KISZ titkár
Járai Zsigmond - MSZMP és kormánytag...
Soroljam még, tovább is van...
Erre varjatok gombot, komcsizók, prolizók, parasztozók és még sorolhatnám...

Imre Laci · http://magyarasztal.blog.hu 2010.09.19. 14:39:44

Ha rajtam múlna, már mindenki fegyencnek hívná Lendvait.

Thrasher 2010.09.19. 14:50:52

az a szép, hogy a jobbik sok 8 általánost végzett turbómagyar fanja meg nem is látja, mekkora szánalmas csürhe ez, szerintük ez a politika. csak vigyorognak otthon a kopasz fejükkel, hogy "jómegmontaja gecizsidónak mi?".

Cuppanj a végére! (törölt) 2010.09.19. 14:56:38

@rakaz: Ezért mondom,hogy a Jobbik a legjobbik pillanatnyilag.
Őket legfeljebb a szerencsétlen fogyatékosok és reszkető gyávák találják meg,stílusbeli kivetnivalókkal. A turbómagyarozók,büdösparasztozók,csürhekurvaanyádozók,nácizók. Ennyit a nagy intelligens megmondóemberekről. :*

hidroponi 2010.09.19. 15:10:12

azt birom a sok fidesznyik cenzorozik, mikozben az uj alkotmanyt a JEL felkeresere egy kiba***tt nagy budoskomcsi, maga a nagy pozsgai elvtars kesziti. szegyeljetek a pofatokat majom kepmutato banda!
sosem lesz itt rendszervaltas!!!

Kormánykrónikás · http://kormanykronika.blog.hu 2010.09.19. 15:15:28

A Jobbik csak hozza a szokásos tahóságot. Ezzel kerültek a Parlamentbe, nem tudnak mást adni, mert mondanivalójuk nincsen a gyűlöleten kívül.

Kassian 2010.09.19. 15:25:57

Jobb helyeken ilyen novák előd-féle, fajta "emberek" nem jutnak be a parlamentbe...

Muad\\\'Dib 2010.09.19. 15:30:26

@Kassian:
Jobb helyeken a diktatúrák politikai kiszolgálói sem...

Cuppanj a végére! (törölt) 2010.09.19. 15:33:55

@Kassian:
Jobb helyeken hadseregre sincs szükség.
Jobb helyeken béke és szeretet van.
Jobb helyeken önvédelem van és kerítés sincs.
De ez Magyarország,ahol háború van (készülőben).

Kassian 2010.09.19. 15:39:59

@Cuppanj a végére!: Nem vettem észre, hogy háború lenne készülőben, max. azt, hogy vannak, akik szeretnék azt kirobbantani...nagy különbség.

@Muad\\\'Dib: Így van, de olyanok sem akik diktatúrát szeretnének.

Kassian 2010.09.19. 15:43:46

@Muad\\\'Dib: Ja, ezzel a "diktatúrák politikai kiszolgálói" dumával egyetemben a 30 év feletti magyar népességet sem kellene sehová beengedned. Bár, gondolom, hogy 89' előtt bizonyára mindenki harcos ellenálló volt ebben az országban...kivéve persze Lendvai Ildikót.

Muad\\\'Dib 2010.09.19. 15:44:19

@Kassian:
Nézd, én úgy gondolom fordítva ülnek a lovon itt nagyon sokan. Többek között azért nincs semmi hatása a drámai demokrácia-féltésnek ebben az országban, mert jórészt olyanok szájából hangzik el, akik vidáman kiszolgáltak egy diktatúrát, mégpedig politikai beosztásokban. A Jobbikról mindenki azt gondol, amit akar, de tény, ők még nem szolgáltak ki egyetlen diktatúrát sem.

Muad\\\'Dib 2010.09.19. 16:01:20

@Kassian:
Már ne is haragudj, de más dolog egy diktatúrában dolgozni és más elmenni politikai pályára. Ha ezt a kettőt nem tudod különválasztani, akkor tényleg nagy a gond.

Cuppanj a végére! (törölt) 2010.09.19. 16:12:08

@Kassian: Nem mi?Gyere már ki légyszíves a fotelodból a fényre és autózz végig egy Szabolcsi vagy Borsodi kis falun ahol nem szűkölködnek kisebbségben.De jól zárd be az ajtóidat és húzd föl az ablakot.
Sajnos nem látnak vagy nem akarnak látni ebben az országban sokan.Ennek pedig csak halmozódnak a következményei egészen addig,amíg hamarosan a magyarság lesz a kisebbség saját hazájában.
Ha tetszik,ha nem.Nem kell ehhez matematika professzornak lenni.

sprenczl 2010.09.19. 16:32:39

Lendvai cenzor volt a komcsi érában. Nyelje le. Örüljön neki, hogy ott lehet egyáltalán. Nálunk komolyabb országokban esélye sem lenne rá.

Kassian 2010.09.19. 16:35:28

@Cuppanj a végére!: Autózom arra éppen eleget...úgyhogy köszi a tanácsot. Ezt a maszlagot majd másnak adagold. És azt is javaslom, hogy húzd ki a fejed a jobbik seggéből és gondold át.

@Muad\\\'Dib: Hány MSZMP tag is volt ebben az országban 89 előtt?
Aha, és a jobbikban kizárólag 89 előtt születettek vannak...Köszi.

"A Jobbikról mindenki azt gondol, amit akar, de tény, ők még nem szolgáltak ki egyetlen diktatúrát sem." A jobbik a magyar politikai élet legalja, a társadalom ürüléke. Amúgy meg ők a saját diktatúrájukat óhajtanák kiszolgálni. Már csak azt nem tudom eldönteni róluk, hogy fasiszták-e avagy kommunisták? Ideológiában és retorikában, agresszióban nagyon hasonlít mindkettőre.

Cuppanj a végére! (törölt) 2010.09.19. 16:52:08

@Kassian: Látom csonthülye vagy,majd pár év múlva reszkethetsz a baromságod miatt. Az ilyen seggek miatt szív az egész nemzet!

Húsleves 2010.09.19. 17:12:48

A politikai élet legalja az MSZP meg az SZDSZ, a volt kommunista, most liberális tetvek. Akik tökéletesen eljátszották (visszafelé) az "Állatfarm" forgatókönyvét. Ők voltak azok, akik a poltikai dácsájukból (meghatározásért lásd: Borisz Jelcin) sokkal előbb felismerték a tisztességes embereknél, hogy a rendszer nem tartható fent tovább, mert a Szovjetunió nem fogja már őket megvédeni. Ezért aztán sunyi lapos módon új nemzetközi szövetségeseket kerestek a nyugaton már ismert és utált élősködő, megosztó liberálisok személyében (a híradókból már akkor ismertük a globalizációellenességet, csak még nem tudtuk, mi bajuk a töntetőknek). Látszólag visszahúzódtak, de előjöttek új köntösben, és az elégedetlenség élére álltak (pont ahogy az Állatfarmban). Aztán ők építették fel azt az új rendszert, ami nekik demokrácia, másnak szopás, és most ezt védik foggal körömmel. Állításuk szerint ők védik a "demokráciát", ami a többség óhaja szerinti kormányzást jelenti, ezzel szemben az egész politikai tevékenységük a többség fregmentálására épül. Állításuk szerint ők védik a "demokráciát", de mindent, ami az embereknek jó, a lekicsinylő "populizmus" jelzővel illetnek, és mindent megtesznek, hogy minden jót megakadályozzanak. Addig itt nem lesz normális közélet, amíg ezeket a tetveket ki nem takarítják mindenhonnan.

kérődzőgiliszta 2010.09.19. 17:25:20

Húslevesnél a 2 pont!
A Lendvai (és csicskái) addig örüljön(jenek), amíg a Parlamentben nénizik, és nem Kalocsán fegyencezik! Amire már - remélem - nem sokat kell várni!

Kivlov 2010.09.19. 17:37:52

kedves lendvai ildikó néni! nem akarsz már a föld alá bújni??? féreg...

Neo07 2010.09.19. 17:43:54

@Húsleves:
+1
Azt hiszik, -és igyekezni sulykolni az emberek fejébe - hogy ők a Tévedhetetlenek, akik még semmit sem rontottak el, ők a Nagyokosok, akik mindig mindent jobban tudnak, tudhatnak a népnél. Úgy viselkednek, mintha ők lennének a felkent bírók, a Demokrácia Felkent Őrei... Nem ezt kommunikálják, hogy szerintünk, nem azt mondják, hogy a mi meglátásunk szerint, nem... Ők úgy beszélnek, mintha a többi párt hülye lenne... Valójában ők, a 40+16 elitje a félműveltek... Ehhez sok segítséget kapnak a még mindig nagyon erős háttérhatalom embereitől - a média, a gazdasági érdekeltségeik irányából, és bizony a Nyugat irántuk különböző okok miatt elfogult tömeg(félre)tájékoztatási cégektől...

Örülnék, ha Lendvait nem kellene többé képviselőnek nevezni...

sprenczl 2010.09.19. 17:51:19

Nem baj, nemsokára söprünk megint. Minél kevesebb a tere az ilyen lendvai férgeknek, annál hamarabb tisztulhat meg ez az ország az ajvékoló demokráciaféltőktől. Szánalmas, hazug banda. Örüljenek, hogy még szabad lábon vannak. Már amelyik...:-)))

$pi$ 2010.09.19. 18:01:04

Bírom, amikor a kommancsok stílust meg udvariasságot követelnek a parlamenti ellenfeleitől. Bizony, így van ez: nem akasztod fel őket és másnap már uraknak kell szólítani őket.

Kíváncsi vagyok, hogy azok az elvtársak akik már le vannak csukva, azok vajon milyen hangnemet követelnek meg a cellatársaktól? ;)

Húsleves 2010.09.19. 18:04:33

@Neo07: igen, pontosan erről van szó, hogy az állításaikat úgy állítják be, mintha nem is az ő állításaikról, hanem általánosan elfogadott igazságokról lenne szó, amelyeket csak ostobák, demagógok, "populisták" kérdőjeleznek meg. Ez leginkább az oktatással és az integrációval kapcsolatos kommunikációjukon látszik. Az pedig, hogy a nyugat szemében miért ezek a "jó gyerekek", elég nyilvánvaló. A Demszky-félék zsebébe tett minden egyes forint százszorosan megtérül, ha olyan szerződéseket kötnek, mint például a francia metrókocsiszállító céggel, ahol a cég akkor is megkapja a pénzét, ha az általa szállított termék szart se ér. Ezek a korrupt, élősködő tetvek vannak a pénzszivattyú egyik végén, a másik végén a nyugati barátaik, akikhez offshore cégeken keresztül pumpálják a pénzt. Aztán majd ha feléltek mindent, akkor kimennek ők is nyugatra. Nem véletlen, hogy az IMF mindenáron ránk szerette volna erőltetni a pénzét, hiszen cserébe "csak annyit" kért volna, hogy további privatizációk címén folytathassák a szabadrablást.

csoko20 2010.09.19. 18:06:22

Öööö, nem értem miért baj a nénizés?
Hiszem Ildikó néni már akkor javában cenzorált, amikor ezek a srácok még tervbe se voltak véve.

Az pedig tényleg baj,hogy ilyen nénik, bácsik és ilyen srácok ülhetnek ott a mi pénzünkön.

De a legnagyobb baj, hogy még mindig ilyesmiről társalognak, pedig lenne mit tenni....

Kivlov 2010.09.19. 18:13:46

@$pi$:
ezért kellett volna '89ben felkötni mindet...

$pi$ 2010.09.19. 18:31:10

@Kivlov: Talán még most sem lenne késő. ;)

csoko20 2010.09.19. 18:35:07

@$pi$: Lógnának mint a fürtös meggy...

$pi$ 2010.09.19. 18:38:16

@csoko20: Nem véletlen, hogy a rendszerváltás után az első dolguk a halálbüntetés megszüntetése volt.

Neo07 2010.09.19. 19:04:05

@csoko20: Azért baj, mert nem az iskolában vannak, hanem az ország parlamentjében. Ahol teljes joggal, és felelősséggel hoznak ők is az ország sorsát hosszú távon meghatározó döntéseket - nem viselkedhetnek gyerekesen.
A kor meg nem számít, sőt, előny ilyen helyeken - a nagyobb élettapasztalat és bölcsesség nagy előny, már amennyiben még teljes szellemi frisseségük birtokában vannak. (most pártfüggetlenül értve) A nénizés és bácsizás nem kedveskedő, tisztelettudó jelző, hanem szvsz pejoratív, mert a hatalomról van szó.

Kivlov 2010.09.19. 19:12:14

@$pi$:
persze, h nem. dehát halvérű nép vagyunk. lásd 2006 tv-székház...

Neo07 2010.09.19. 19:12:25

@csoko20:
Azért baj a nénizés, mert nem az iskolában vannak, hanem a parlamentben. Ahol ők is az ország sorát tartósan befolyásoló döntéseket hoznak - nem illik gyerekeskedni. Most pártfüggetlenül: Aki ebben a korban szellemileg friss, az sokkal kiválóbb politikus lehet, mert befolyásos, mert (sokkal több) kapcsolatai vannak, igazi vén róka, akinek élettapasztalat és bölcsessége nélkülözhetetlen.

Kalmár 2010.09.19. 19:16:02

Nekem a Mekkmesterházy a kedvencem.
Pótolja Megyót.
Tetszett ahogy figyelmeztette a Fideszt, hogy elég volt abból, hogy a politikusok nem tartják be az ígéreteiket:))
Az építési törmelékes duma, Viktor riposzjával(sitt urak, sitt)zseniális.
Igazán jó párt talál magának a főpolgi jelölt úrral.
Ingyen bkv, és most az új: átvállalják a Pestiek devizatartozásait.....
Stand up comedy!

Neo07 2010.09.19. 19:20:14

Azt hittem, a kommentemet elnyelte a blogmotor...

szerjóska 2010.09.19. 19:41:02

durva h megy az oltogatósdi, mondjuk a maszop nem tudom mit gondol, hogy majd pont ildi nénivel fog a párt megújulni, meg lemosni magáról az állampárti "ciki-ness-t".
kéne végre egy raj szocialista párt, akik Kádárt dicsőítik, lehajtják a fejüket Rákosi neve hallatán, csóválják azt, amikor KunBé kerül szóba, de Rosa Luxemburgra rávernék a rostos faszt.
meg kéne egy raj szociáldemokrata párt, aminek Kádár kicsit kínos, de érdemeit elismeri, Rákosi sztálinista senkiházi parancsvégrehajtó, KunBé alanyi jogon senkiházi, de Willy Brandt nekik a hathatós úristen.
aztán akkor ki lehet jelenteni h az MSZP europized állapotba került vala.
a Fidesznek, a Jobbiknak, az LMP-nek meg persze még le kő futnia ugyanezt a maszop kört, mert ez az "ez is vagyok, az is vagyok, kapjelgeci" hozzáállás minden csak nem normális.

egyébiránt örülök h a parlamento egyre humorral telibb szórakozást nyújt az italozó fiatalhordáknak. Mikola bácsit hiányolom kissé, őt megdobánám szívesen meztelencsigával, olyan jó' küddi.

szerjóska 2010.09.19. 19:44:40

szégyenükbe hajtsák le persze fejezményüket a szocialisták ha meghallják e kiváló szegényjew (Rákose) nevit, ugyanis háborús sérelmekből fakadó masszív kapdbeafaszom hozzáállásból, Sztálinapánkkal fűszerezve csak szarosszendvics lesz véresen-körmösen.

vakvarju 2010.09.19. 19:56:13

@Muad\\\'Dib: Ugye most nem Martonyira, Járaira, Matolcsyra esetleg Pintér elvtire gondolsz? Vagy esetleg a fiatalabbak közül a felcsúti KISZ titkárra, a karcagi KISZ titkárra, a pápai KISZ titkárra, a szentgotthárdi KISZ titkárra, mert ők is benyaltak ám ezerrel annak a '89 előtti rendszernek. Különben hogy alapíthatták volna meg a FIDESZT? Miből lett volna pénzük? És még nem beszéltem arról a fideszesről, aki az édesapja III/III-as jelentéseiből tanult meg olvasni!
@Kivlov: Jaj nekem, akkor kikből állna a mostani kormány? Ne légy ilyen kis gonosz!
@$pi$: Hát erre is tudna valaki válaszolni, ha az aktáit nem tikosították volna 85 évre.
@csoko20: Dehogy baj a nénizés. Hoffmann Rózsa néni például nagyon örülne neki. Én tudom.

Fekete Sámuel 2010.09.19. 20:22:56

Jó arcok ezek a jobbikosok :-)

Szénné röhögtem az agyam ezeken a naplókon...

A kuruc.info -n időnként van egy heti összes a jobbik aheti legjobb beszólásaiból... :-)

Tönkretettek minket, szétlopták az országunkat... és még tudunk rajtuk röhögni, ez külön bónusz csoda.

lüke 2010.09.20. 20:03:57

@Gáborom:
szivemböl szólt/ál
nem tudom melyik bécsi vagy badeni kofa mer valakit lemamikázni,
Párizsról nem is beszélve
lüke néni
akinek LI tanította a polgázt

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása