9

Szellemidézés a bizottságban

Kesztyűs Kéz , 2010.07.06. 00:01 · 1 trackback

- Bizottsági morzsák -

Szellemidézés a bizottságban

Bizottsági morzsák című sorozatunkban bizottsági ülések jegyzőkönyveiből fogunk csemegézni. Itt is él a thaz-index; igyekszünk objektívak lenni.
Az alábbi „kis színes” az ifjúsági, szociális és családügyi és lakhatási bizottság üléséről csentünk el, ahol a bizottsági elnök, szőlő-gyümölcs kertész végzettségű Sneider Tamás frakciótársa, a feledhetetlen Zagyva György Gyula szellemét idézi meg. Szerencsére a bizottság tagjai veszik a lapot. Az biztos, hogyha a Jobbikon múlna, a Parlament folyosói dugig lennének személyes illetve szakpolitikai problémáikat megoldani kívánó képviselőkkel. Azért a meghittség-bónusz mindenképpen jár.

VÁGÓ SEBESTYÉN (Jobbik): Vitatkoznom kell ezzel a módosító indítvánnyal, úgysem fogjuk elfogadni, csak azért elmondanám... (Derültség.) Bocsánat, prejudikáltam, elnézést kérek. Tehát én dolgoztam családsegítő szolgálatban családgondozóként, illetve beszélgettem családgondozó ismerőseimmel, és ők mondták azt, hogy ez helytelen lépés lenne, és ezt megfontolásra javaslom majd a rendeletben a benyújtóknak, hogy valamilyen szinten lehet, hogy az eseti gondnoki körből itt ki kellene zárni a családsegítő szolgálat és a gyermekjóléti szolgálat munkatársait, ugyanis itt ilyen ellentmondás alakulna ki a hatáskörökben és a funkciókban. Tehát a segítőből hirtelen egy szankcionáló funkcióba átlépni, az nem egészséges szakmai szempontból. Köszönöm.

ELNÖK: Köszönöm. Vágó Gáboré a szó!

VÁGÓ GÁBOR (LMP): Csak annyit jelzek, hogy akkor ezzel kapcsolatban majd később egy beszélgetést szívesen lefolytatnák.

ELNÖK: A folyosón majd megbeszélik. (Zaj, derültség.) Köszönöm. Akkor szavazzunk a 13. számú módosító indítványról. Ki az, aki támogatja? (Szavazás.) 1 igen. Ki az, aki nem támogatja? (Szavazás.) 23 nem szavazat. Egyharmadot sem kapott az indítvány. Köszönöm szépen.


Idézzük meg azért az örökbecsű klasszikust is:

 

 

Címkék: bizottság morzsa zagyva vágógábor sneider vágósebestyén iszcsl

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thaz.blog.hu/api/trackback/id/tr502132255

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: BEDE MÁRTON FELTÁMADT 2010.07.06. 14:09:31

  Csoda történt! Feltámadt Bede Márton, a néhány nappal ezelőtt brutális kegyetlenséggel meggyilkolt újságíró. Miután kellőképp kiujjongták magukat az Örömhírről értesült kedves olvasók,  egy újabb jó hírrel fokozzuk jókedvüket, éspedig az...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ampierre 2010.07.06. 14:11:33

VÁGÓ GÁBOR: "....lefolytatNÁK" ...
ennyi..

Kun András 2010.07.06. 14:34:45

Ó ezek a finomlelkű zsideszmajmok! Aki mást lehülyéz az Országházban, az úriember. Csak az nem, aki ezért kihívja a folyosóra.
Tisza István párbajra hívta ki Károlyi Mihályt és el is páholta kardlappal.

"Tisztelt Ház" MITŐL tisztelt? KI tiszteli? Van miért? Ennyi tolvaj, csaló gazembert mint ami az elmúlt 20 évben ott lézengett, a Csillag börtönben nem találsz.

kokavec 2010.07.06. 14:58:56

"Ezt majd a folyosón megbeszéljük!"
Ezt nevezik udvariasan szalonképtelennek Európában. De nevezhetik egyszerűen tahónak is.

dorkoka 2010.07.06. 16:20:33

@kokavec: Lehet, hogy szalonképtelen de igaz!
Az embereknek pont ebből lett elegük, szalonképes hazugságokból. A mocskolódást még a parlamentben sem kell eltűrni, jól tette hogy helyére tette a majmot, még a szalonképes, protekcionista Európában is. A parlamentbe a honatyák konfrontálódni járjanak, ne légkondícionáltatni magukat.

ampelmann 2010.07.06. 16:24:24

de mi a baj hogy a folyoson meg akarja beszelni? Szerintem tok jo :)

George00734 2010.07.07. 16:19:01

Aha, a legjobb dolog, ami történhet velünk, hogy egy ilyen műveletlen tuskó képvisel bennünket az országgyűlésben. Igen, végre már eljött a mi időnk...

Kesztyűs Kéz · http://thaz.blog.hu/ 2010.07.21. 20:11:54

@vampierre: Miért, most mit mondjon? "LefolytatNÉK"? A magyar ragozási sorban szerepel a -nák a határozott ragozás, feltételes mód T/3-ban.

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása