Nem fog csúszni az adócsökkentés

Kesztyűs Kéz , 2010.07.06. 15:00

- Bizottsági morzsák -

Nem fog csúszni az adócsökkentés


Újabb tücsök és bogár, ezúttal az Országgyűlés Sport és turisztikai bizottságának, valamint Oktatási, tudományos és kutatási bizottságának együttes ülésén. A levezető elnök és az utóbbi bizottság elnöke egy régi ismerős, a fideszes Pokorni Zoltán, akitől eddig méltánytalanul keveset idéztünk. De ő csak a jelenlegi nemzetgazdasági miniszter, Matolcsy György untermannja lehet ebben a hatalmas kétharmados kormányzati poén kivitelezésében. A labda nála pattogott és ő élt a lehetőséggel, de nincsenek kétségeink afelől, hogy a mostanában visszahúzódó és csendes Pokorni is fog még bejegyzést generálni blogunkon. Annyi bizonyos, hogy a hó végi thaz-index elszámolásakor „derülten” fogunk emlékezni erre a bejegyzésre is.

ELNÖK: […] Én is köszönöm. A miniszterjelölt úr jelezte, hogy fél 1-kor szeretne még az ez évi adócsökkentésekkel kapcsolatos szakmai megbeszélésen részt venni - tartok tőle, hogy ez csúszni fog, de hogy minél kevesebbet... (Dr. Matolcsy György: De nem az adócsökkentés!) Nem az adócsökkentés... (Derültség.) Magatokra veszitek... Tehát lehetőség szerint rövid kérdés, és nem annyira problémakifejtő exponálás legyen a feladatunk!

 

Címkék: pokorni bizottság st matolcsy otk

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thaz.blog.hu/api/trackback/id/tr892132280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása