Novák és a kufárok

Kesztyűs Kéz , 2010.07.16. 13:37

Novák és a kufárok
- a Naplóvizsgáló Bizottság jelenti -

 

Egyre kevésbé hisszük el, hogy Novák Előd nem egy Mikszáth-karcolatból ugrott elő és valóban létező ember. Talán ezért is érezzük kötelességünknek, hogy minden tevékenységéről beszámoljunk a T.Ház-blogon. És most nem a szanaszét rágott „lógjon”-nal fogunk jönni, amiről már keresztbe-kasul írt mindenki, persze nem véletlenül. A napló átvizsgálása után majd mi is tollat ragadunk, hogy analizálhassuk az ügyrendi vita alatt elhangzott közbekiabálásokat - volt bőven. De most még csemegézzünk.

2010. június 6., kedd, a dokumentumfilmek nyilvánossága, az alkotói szabadság és az igazság megismeréséhez való jogok egyes kérdéseinek felülvizsgálatáról szóló határozati javaslat részletes vitája előtti közbeszólás. Egyébként Ujhelyi a levezető elnök.

ELNÖK: Köszönöm szépen, jegyző asszony. Tisztelt Országgyűlés! Most, illetve egy perc múlva részletes vitákkal folytatjuk munkánkat. Egy rövid technikai szünetet engedek az Országgyűlésnek és saját magamnak is. Kérem, hogy akik a részletes vitában nem érdekeltek, azok hagyják dolgozni azokat, akik majd érdekeltek lesznek. (Rövid szünet. - Zaj, mozgás, beszélgetés.)

Köszönöm szépen azoknak, akik a munkát folytatva hagyják dolgozni a tisztelt Házat, hogy meghallgatják a levezető elnöknek azt a tájékoztatóját - azonnal, mihelyst hagyják -, amely arról szól, hogyan folytatjuk le mindjárt a részletes vitákat. (Zaj, mozgás.)

Tisztelt Képviselőtársaim! Azok, akik a részletes vitában nem kívánnak részt venni, kérem, hogy az egyéb megbeszélnivalóikat, fontos közlendőiket a szomszédjaikhoz kint tegyék meg. (Folyamatos mozgás, beszélgetés. - Novák Előd: Kufárok, kifelé!) Nana, elnézést, a munka ezen részét hadd végezzem el én. Nem láttam, csak hallottam.

 

A csütörtök reggeli Ma reggelben egyébként Novák Előd visszaemlékezett erre a „poénjára” (1:30 körül) Nem mondjuk, van benne fantázia, főleg úgy, hogy a „Nemzet Templomának” nevezi a Parlamentet, de a további párhuzamokba nem szeretnénk belegondolni.

 

Címkék: novák ujhelyi közbeszólás

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thaz.blog.hu/api/trackback/id/tr272155505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Theme by Laptop Geek. Blog.hu-ra alkalmazta: a Blog.hu Sablonok a Népkertben.

süti beállítások módosítása